;

Udfyld bestillingsformularen herunder og bestil julekalender med jeres eget motiv, sponsorer og logo eller bestil julekalender med standardmotiv.

Klik og se kalenderen i stor størrelse

Eksempel 1 på julekalender med eget design

Eksempel 2 på julekalender med eget design

SÅDAN SKAL I BETALE FOR JULEKALENDERNE

I bestiller et antal lodder MED eller UDEN returret – eller måske i en kombination

MED RETURRET – Salgspris pr. julekalender er 60 kr.

Her tjener i 18 kr. pr. solgt kalender. Når I har afsluttet salget indbetaler i 42 kr. pr. solgt kalender til den bankkonto der er oplyst på fakturaen, som er indlagt i kassen med kalenderne. I beholder så selv de 18 kr. som er Jeres fortjeneste pr. solgt kalender.

Hvis I har usolgte julekalenderne, som I gerne vil returnere gør i sådan:

I pakker disse i en kasse og returnerer julekalenderne til den adresse, som er nævnt på følgesedlen som er vedlagt kalenderne. Samtidig udfylder i antal returkalendere på medsendte følgesedler og indlægger de udfyldte følgesedler i kassen sammen med kalenderne. HUSK: Tag en kopi eller et foto af den udfyldte følgeseddel til Jeres egen kontrol. Når vi modtager returkalenderne, optæller vi om antallet stemmer med Jeres optælling, og udsteder herefter en kreditnota til Jer, samt et kontoudtog som fortæller, hvor meget I skal overføre til Dansk Boldspil-Union. Herefter overfører I dette beløb til den bankkonto som er nævnt på fakturaen. I kan også vælge at overføre, så snart I har lavet Jeres optælling af solgte lodsedler. Afslutningsvis fremsender vi et kontoudtog som viser alle posteringer.

HUSK: At overholde fristen for returnering og betaling, som står på medsendte følgesedler. Returneres kalenderne efter denne frist bortfalder returretten.

UDEN RETURRET – Salgspris pr. julekalender er 60 kr.

Her tjener i 26 kr. pr. solgt kalender. Når salget er afsluttet indbetaler i 34 kr. pr. solgt julekalender til den bankkonto som står på medsendte faktura. (Husk at oplyse faktura nr. ved indbetaling) I beholder selv Jeres fortjeneste og kan disponere over dette beløb, så snart kalenderne er solgt. Herefter modtager i et kontoudtog med saldo 0 kr. og alt er i orden. I skal naturligvis først betale efter at  julekalenderne er solgt. På fakturaen står seneste betalingsdato. Er der bestilt UDEN returret, kan eventuelle usolgte julekalendere ikke returneres og der skal afregnes med 34. pr. stk. for alle I har fået tilsendt.

Bestil En Del Af Noget Større Julekalenderen

Du kan med de valgte julekalendere tjene op til 0 kr.
© Alle rettigheder forbeholdes dbu.dk. Logistik og salg Bording.dk